Telefon: 45 86 04 51

Find vej med Google Maps

  • 20 års erfaring
  • Autoriseret autoværksted
  • Matcher tilbud
  • Speciale i Fiat og Alfa Romeo

Alfa Romeo  Birkelund Biler

​Birkelund Biler i Hørsholm i Nordsjælland er forhandler af brugte Alfa Romeo. Alfa Romeo er en hyldest til italiensk design, der kombinerer et elegant udseende med højeste sikkerhed og komfort, og det gælder nye og brugte Alfa Romeo.

Nye og brugte Alfa Romeo er en ekstravagant fuldblods-sportsbil, der mestrer krævende veje og sikrer høj komfort i hverdagens trafik. Den rendyrkede Alfa-fornemmelse går i blodet på alle, der sætter pris på legendarisk køreglæde og fremragende køreegenskaber.

Moderne sikkerhedsudstyr i brugte Alfa Romeo

​Nyere brugte Alfa Romeo Alfa har en D.N.A.-knap, der ændrer bilens opsætning, som man kender fra Ferrari i formel 1. D.N.A. står for "Dynamic, Normal, All Weather" og er et system, som justerer servostyring, speederrespons, motorens omdrejningsmoment i forhold til køreforhold og kørestil. 

Der er også selealarmer på alle pladser og aktive nakkestøtter, der modvirker piskesmæld. Airbags er naturligvis standardudstyr.

Miljøvenlige motorer med sportslige hjerter

​De nyeste modeller og nyere brugte Alfa Romeo overholder Euro-5 kravet for tilladt udstødningsemission, men uden motoren mister pusten. Bilmærket er med andre ord stadig en hyldest til italiensk design, der kombinerer det eksklusive og det sporty på fornem vis.

Alfas italienske rødder går helt tilbage til 1910, hvor bilens sportslige hjerte "Cuore Sportivo" slog første gang. Cuore Sportivo er en vending, som man fortsat bruger til at beskrive Alfas sjæl.

Du kan læse mere om Alfas historie her ›››

Åbningstider

Salgsafdeling​:

Mandag​ - Fredag

​12:00 - 16:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Værksted og reservedele​:

Mandag​ - Fredag

​07:30 - 16:00

Lørdag​ - Søndag

Lukket

Kontaktinfo

​L. Birkelund Biler ApS

Usserød Kongevej 47, 2970 Hørsholm

Find vej med Google Maps

CVR. 72907213

Skriv eller ring til os​

​Telefon: 45 86 04 51

E-mail: rene@birkelund-biler.dk

Find os her

L. Birkelund Biler ApS
Usserød Kongevej 47
2970 Hørsholm

CVR: 72907213

Tlf.: 45 86 04 51
rene@birkelund-biler.dk