Telefon: 45 86 04 51

Find vej med Google Maps

  • 20 års erfaring
  • Autoriseret autoværksted
  • Matcher tilbud
  • Speciale i Fiat og Alfa Romeo

Fiat værksted og forhandler af nyere og brugte biler

Birkelund Biler i Hørsholm i Nordsjælland er autoriseret Fiat værksted og forhandler af nyere og brugte biler. Vi begyndte allerede i 1924 og er således et erfarent Fiat værksted.

Den italienske bilproducent holder traditionerne i hævd og kombinerer smart design med et højt funktionsniveau og gode køreegenskaber. Det er Fiat 500, som kaldes "bilens iPod", et godt eksempel på. Selvom Fiat-fabrikken er ekspert i småbiler, kan man ikke undgå at lægge mærke til Fiats dybe italienske rødder.

Du bør løbende besøge et Fiat værksted

​Noget af det nyeste er det lækre "Hi-Touch"-interiør og mange andre gennemtænkte designløsninger. Design, komfort og miljøhensyn vægtes højt, men bilen skal til løbende service på et Fiat værksted for at forblive stabil.

Et Fiat værksted som vores holder blandt andet øje med sikkerhedsudstyret. Det består ofte af ESP med antispin og Hill Holder, ABS med EBD, fire airbags, trepunktsseler med selestrammer og selekraftbegrænser.​

Miljøvenlige motorer med en god brændstoføkonomi

​Omdrejningspunktet i Fiats seneste produktudvikling er deres miljøvenlige dieselmotorer. Det seneste teknologiske mesterstykke er de nye Multiair-motorer, som er et motorstyringssystem, der styrer ventilerne alt efter behov.

Fiat-fabrikken har også udviklet multijet dieselmotorer, hvor brændstoffet sprøjtes ind lidt ad gangen. Punto Evo er samtidig udstyret med det innovative Start & Stop-system, der automatisk stopper motoren, når bilen holder stille, og starter igen, når du sætter den i gear.

Læs mere om Fiats historie her ›››

Du er velkommen på vores Fiat værksted. Du kan også ringe på telefon 45 86 04 51 eller skrive til rene@birkelund-biler.dk.

​​

Åbningstider

Salgsafdeling​:

Mandag​ - Fredag

​12:00 - 16:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Værksted og reservedele​:

Mandag​ - Fredag

​07:30 - 16:00

Lørdag​ - Søndag

Lukket

Kontaktinfo

​L. Birkelund Biler ApS

Usserød Kongevej 47, 2970 Hørsholm

Find vej med Google Maps

CVR. 72907213

Skriv eller ring til os​

​Telefon: 45 86 04 51

E-mail: rene@birkelund-biler.dk

Find os her

L. Birkelund Biler ApS
Usserød Kongevej 47
2970 Hørsholm

CVR: 72907213

Tlf.: 45 86 04 51
rene@birkelund-biler.dk