MILJØPOLITIK

Som Autoriseret værksted, har vi selvfølgelig specifikke og tydelige miljøkrav, til vores drift af et autoværksted. Med næsten 100 år i branchen og i tæt samarbejde med ABAS, er vi altid på forkant med miljøvenlig håndteringen af kasserede dele og væsker.

Vores aftale med ABAS sikrer blandt andet at afhentning og håndtering foregår på professionel vis. Vi har blandt andet væskebeholdere til fx. spildolie og diverse væsker, så de inden afhentning, ikke afgiver forurening til naturen. Derudover sorterer vi selvfølgelig vores skrotmaterialer, så fx stål mm. nemt kan genanvendes.

Det er vigtigt at tage ansvar, især når vores virksomhed snart runder 100 år i branchen. Vi følger selvfølgelig bilindustriens udvikling tæt, og tror på at vi arbejder os hen imod mere miljøbevidst produktion og håber at man formår at udnytte den tekniske viden og kunnen optimalt til alles fordel.

- Birkelund Biler

 

I Europa genanvendes mere en 90 % af stålet fra biler.

En gang om mange år, kan man forestille sig at stålfremstilling udelukkende vil være skrotbaseret og genanvendt materiale.