PRISER

Olie/filter skift fra 879,- inkl. moms

Husk altid at få skiftet olie og filter i forhold til bilfabrikantens forskrifter. Med jævne olieskift undgår du unødig slitage på motoren, og holder den ren. Motorolien forringes over tid og brug. Det kan være nødvendigt at skifte den hyppigere alt efter dit kørselsbehov

Birkelund Biler er altid klar til at rådgive dig om din bil, hvis du har spørgsmål  

 

Hjulskift fra 300,- inkl. moms

Husk altid at få skiftet dine hjul fra sommer til vinter og tilbage igen når temperaturen er til det. Der vil altid være stor forskel i bremselængden når man skifter mellem sæson specifikke dæk. Dette er med til at sikre dig og ikke mindst de andre i trafikken. 

Aircon service ++ 1295,- inkl. moms

Med et serviceret airconditionanlæg, er du sikker på altid at holde dit anlæg i topform. Et funktionelt airconditionanlæg giver en god kørekomfort, bedre sikkerhed og ikke mindst et sundere inde klima. Du minimerer bakterier som kan fremkalde allergier og andre gener.  

Aircon service inkluderer 

  • kølemiddel (op til 300 g.)
  • pollenfilter
  • Kabine-/AC rens

*Gælder kun anlæg med kølemiddel R134A

Dækopbevaring inkl. hjulskift sommer/vinter 695,- pr. sæson inkl. moms

Slip for besværet og de tunge løft, og lad os opbevare dine hjul for dig. Ved hjulskift kontrollerer vi dækkets mønster, skader på dækket og alderen på dækket. På denne måde sikre vi at sikkerheden er i top.

Lever dækkene ikke op til lovkravene ved hjulskiftet, kontakter vi dig og finder de dæk der passer bedst til dine behov.