BIRKELUND BILER SERVICERER ALLE MÆRKER

Det sidste årti har vi haft stor fremdrift i mange andre mærker. Birkelund Biler udfører glædeligt service og mekaniske reparationer på din bil uanset mærke og model. Birkelund Biler arbejder tæt sammen med FTZ og deres samarbejdspartner Hella Gutmann. Vi har diagnosetester til din bil og adgang til speciel værktøj.  

Hos Birkelund Biler går vi op i, at vores service lever op til fabrikkens forskrifter. Dette betyder at vi udfører service på din bil efter bilfabrikkens forskrifter. Vi gør dig opmærksom på evt. fabriks kampanger. Hos Birkelund Biler bruges der reservedele, der er leveret af OE-godkendte leverandører. På denne måde kan vi garantere vores kunder høj kvalitet og holdbarhed. ​ Vore mekanikere efteruddannes regelmæssigt og de holdes løbende opdaterede med bilfabrikkernes forskrifter til serviceeftersyn i garantiperioden. Alt arbejde udført hos Birkelund Biler udføres af uddannede mekanikere. ​ Det er kundens garanti for at alle forskrifter følges og at arbejdet følger de anvisninger, der er i servicebogen.

Vi glæder os til at se dig og din bil. Du er velkommen til at ringe på 45 86 04 51. Du kan også skrive til Rene@birkelund-biler.dk